11.-12.5. budeme v BEROUNĚ na Hrnčířských trzích :-)!

ÚPRAVY BOT NA MÍRU - barefoot

 ÚPRAVY NA MÍRU (za tyto úpravy neúčtujeme nic navíc)

Pokud vám naše boty perfektně nesedí (však také co člověk, to jiné nohy…), nabízíme různé úpravy na míru - výška a objem nártu, šířka, úpravy kolem kotníku, tvar stélky přizpůsobený tvaru chodidla, rozdílná velikost nohou apod.. Obvykle bývá potřeba osobní návštěva dílny (domluvte se prosím telefonicky na čase Vaší návštěvy, lze i o víkendu či navečer). U menších úprav někdy stačí i telefonická domluva se ševcem Jiřím Svatošem (tel.608 981 728).

 CO DÁLE SI MŮŽETE ZVOLIT?

  1. DESIGN  - Barva a typ nártu 

Barevnici - vzorník kůží najdete zde. Nemusíte se však omezovat touto nabídkou, máme v dílně mnoho dalších barev a typů kůží (některé třeba jen na jeden pár bot). Rádi pro Vás ušijeme boty podle Vašeho barevného přání. 

Nárt boty může být hladký, s rovným švem na špici nebo se švem šikmým - nazýváme ho "štíhlý", protože botu opticky zužuje.

  

2. PODRÁŽKA

Na přání lze mezi podrážku a stélku přidat MEZIVRSTVU (150,-Kč) z měkkého, pružného pórovitého materiál (2mm), na fotce ji vidíte jako šedou vrstvu. Ohebnost zůstane zachována, podrážka je však vyšší. Hlavní funkcí je tepelná izolace od země, mírné změkčení došlapu  a snížení citlivosti vůči terénu. Boty s mezivrstvou jsou často objednávány na zimu, těmi, kdo se pohybují hlavně po městském terénu a zákazníky, kteří v barefootové obuvi teprve začínají chodit. Podrážku s mezivrstvou můžeme vyrobit u všech typů našich barefootových bot (kotníkové, sandálky, polobotky, baleríny, nazouváky...). Podrážka může být na přání světlá (béžová). Může být také vyšší či prostě jiná (takovou úpravu je třeba vždy dohodnout telefonicky přímo s ševcem).

   

 3. PODŠÍVKA

Boty podšíváme světlou jemnější kůží (vepřovicí). Na přání může být podšívka se 100% vlnou (200,-Kč).

4. ZIMNÍ VLOŽKY DO BOT (160,-Kč)

Zimní vložky do bot Vám umožní nosit  botky i ve větší zimě, zvýší tepelnou izolaci od země. Vložky vyrábíme z vrstvy 100% vlny, uhlíkové vrstvy a stélkového kartonu, který zabraňuje krčení a mačkání vložky uvnitř boty během chůze. Lze je použít do všech našich uzavřených bot - různé varianty kotníkových HAPPY STEPS, vysoké šněrovací boty HAPPY-HEIGHTS, polobotky HAPPY FEET. 

 

5. VÝMĚNA PROCHOZENÉ PODRÁŽKY (350,-Kč).

Na podrážky používáme gumové plotny  Adidas, které jsou podle naší zkušenosti z nejodolnějších. I tak se však časem prochodí – je to daň za slabou podrážku – zatímco vrch, kožený a podšitý, zůstává stále pěkný. proto u našich bot nabízíme výměnu podrážky. Podrážku lze vyměnit (i opakovaně), životnost boty tím prodloužíte. Šetříte tak Vaši peněženku i maminku Zemi….

 AŤ UŽ JSTE BOSÍ ČI OBUTÍ, PŘEJEME ŠŤASTNÉ KROKY :-)!!!